Kawasaki Versys 650 – 2300 euro

Post by relatedRelated post

Kawasaki Versys 650 – 2300 euro

Salutare!

 

Se vinde una bucata Kawasaki Versys 650 , model 2008 , 42.000 km.

 

Am achizitionat aceasta motocicleta in luna mai , anul 2017 de la SerMoto – Cluj, la 32.000 km. Mi-a fost un partener de nadejde atat prin traficul infernal din Bucuresti cat si pe drumurile proaste ale patriei noastre. S-a comportat foarte bine si am fost pe deplin multumit de ea deoarece nu a necesitat investitii majore. I-am pus in mare parte doar benzina (6% in oras, 4% in afara) si schimbat consumabilele de rigoare (ulei, filtre, placute), ea fiind deja dotata cu anumite accesorii.

 

A venit echipata cu suporti laterali pentru sidecase-uri, handguard-uri Acerbis, parbriz Givi touring, indicator treapta de viteza, aparatoare noroi roata spate. Am mai suplimentat-o cu suport topcase + topcase de 55 litri Givi Maxia 3, priza USB + 12V pentru montarea unui GPS la drumuri lungi si un tankpad pentru protectia rezervorului la zgarieturi. De asemenea, am inlocuit cauciucurile cu unele noi (0 km , DOT 2016) pe care le are montate de acum 3.000 km. Am schimbat recent releul deoarece intrase apa in compartimentul mufei datorita jetului puternic de apa de la aparatul de spalat cu presiune personal. Bateria a fost si ea schimbata acum 1 an pentru siguranta.

 

Acum 3 luni de zile am cazut cu ea (se poate vedea in poze) din cauza unui pieton care mi-a iesit in cale fara sa se asigure. L-am atins cu ghidonul in umar, dupa care nu am mai putut controla motocicleta si am cazut pe partea dreapta, impactul fiind mic datorita vitezei de 20-30 km/h. Dupa acest incident, am schimbat semnalizatorul drept si scaritele pilot, urmand ca vopsirea sa o fac ulterior la iarna din considerente de buget.

 

Din cauza unor probleme financiare insa, sunt nevoit sa renunt la ea, dar gandul imi sta deja la urmatoarea motocicleta pe care mi-o doresc (nu as vrea sa schimb categoria). Mi-ar placea ca in viitor sa-mi pot permite achizitia unei Honda NC750X si sa ma bucur in continuare de placerea de a merge pe 2 roti.

 

Pretul mic reflecta defectele motocicletei (faptul ca este cazuta pe partea dreapta si trebuie vopsita) si micile bube pe care le are datorita varstei: indicatorul de treapta de viteza nu mai functioneaza si s-a desprins de pe bord (s-a dezlipit banda adeziva), iar suportul de numar de inmatriculare este putin rupt pe partea stanga, pe interior, tinandu-se in mare parte in surubul din partea dreapta.

 

Toate aceste defecte sunt mai mult estetice, insa pentru cineva cu o surubelnita si niste afinitati mecanice (nu ca mine) ar putea sa le rezolve cu un minim de efort intr-o zi din weekend.

 

Pretul motocicletei este de 2.300 euro (topcase + lant , husa si blocanta disc) sau 2.200 euro fara aceste accesorii, foarte usor negociabil.

 

Se poate vedea / testa in Bucuresti , sectorul 1 – zona Podului Grand (nr de tel: 0756.159.585 – Cristian).

 

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg

Kawasaki Versys 650 – 2300 euro
Sursa: motociclism

(Vizitat de 1 ori, 1 vizite astazi)
Despre

SCRIE UN COMENTARIU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii *

Close