Vand, organizez tombola F800GS

Post by relatedRelated post

Vand, organizez tombola F800GS

Asa cum zice titlul am un BMW F800GS de dat. Ideal ar fi sa il vand dar daca nu gasesc cumparator (sa recunoastem, nu toti oamenii au bani si considera o motocicleta oprioritate)  poate merge cu o tombola, daca cineva se simte norocos si vrea sa participe.

 

Motocicleta nu este in tara deocamdata si nici nu va fi inmatriculata la momentul vanzarii /  tombolei. Provine dintr-o tara non UE deci cumparatorul/castigatorul va avea in vedere costuri suplimentare pentru inmatriculare (TVA).

 

Locuiesc in alta parte a Europei iar in August am programat un concediu cu motocicleta destinatia fiind Brasov. Motocicleta va fi putea fi vizionata, inspectata in data de 30 August, iar tombola va avea loc pe 31 August, actele de vanzare cumparare fiind facute in aceeasi zi. 

 

Cateva detalli despre motocicleta:

 

Sunt al doilea propietar

An fabricatie 2010, culoare negru – portocaliu

km actuali 20k , va avea undeva la 23k la data vanzarii

Dotari: ABS, incalzire mansoane, cric central, crashbars, suport bagaje, bagaje hepco & becker (sidecase + topcase)

Servisare recenta: furca fata ulei plus semeringuri schimbate,cauciucuri noi michelin anakee 3, lant nou, pinion si foaie noi.

 

Pretul motocicletei este de 4500 euro iar in cazul unei tombole, pretul unui bilet va fi de 100 euro cu un numar maxim de 45 participanti. Se vor putea achizitiona maxim 2 bilete pe persoana pentru a oferi sanse reale tuturor participantiilor.

 

Daca numarul doritorilor de tombola creste, pretul biletului va fi recalculat. Valoare totala va ramane acceasi, 4500 euro.

 

Biletele se vor vinde la fata locului iar extragerea va fi facuta de o persoana neutra tombolei in fata tuturor participantiilor.

 

Poza pentru doritori.F800GS.png

 

PS: Daca cineva a organizat o tombola de asa natura, rog sa intervina cu eventuale sfaturi pentru o tranzactie reusita.

 

 

 

 

 

Vand, organizez tombola F800GS
Sursa: motociclism

(Vizitat de 1 ori, 1 vizite astazi)
Despre

SCRIE UN COMENTARIU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii *

Close