Vand Yamaha Virago 1100 CUSTOM BOBBER

Post by relatedRelated post

Vand Yamaha Virago 1100 CUSTOM BOBBER

Imagineaza-ti cum ar fi sa fii pe aceasta motocicleta intr-un costum albastru cu o casca open face de aceeasi nuanta ca motocicleta la o parada cum ar fi Distinguished Gentleman’s Ride si sa o conduci in vazul oamenilor si sa auzi sunetul frumos al tobelor.

Motocicleta este intr-o stare perfecta de functionare si aspect.

Servisarea a fost facuta la ZENKLAWA GARAGE, Bucuresti. Modificarile la Octav MetalCustom.

Are foarte multe modificari cum ar fi, comezi avansate, sa monopost din piele pentru bobber cu arcuri, tobe custom, aripa spate facuta de la 0, suport numar lateral, coburi.

Este vopsita integral intr-un maroniu foarte frumos.

O data cu schimbarea tobelor a fost facut si rejetting carburatoarelor pentru a merge rotund motorul. Tobele sunt infasurate in material ignifug special pt tobe pentru a nu se incinge si a nu exista riscul de arsuri pe picior.

Are filtru de aer K&N servisabil conic pentru o adimisie mai rapida – un lucru necesar cand se schimba tobele si se face rejetting.

Toate consumabilele sunt schimbate, placute noi, uzura pe discuri este infima, bujii noi, filtru aer nou, flanse admisie schimbate, baterie aproape noua, filtru benzina.

Uleiul a fost schimbat anul trecut, furca a fost servisata acum 2 ani, carburatoarele sincronizare si curatate acum 2 ani, uleul in grupul spate a fost schimbat acum 2 ani, jocurile la supape au fost facute acum 2 ani.

Pe langa asta, are si mansoanele schimbate, semnalele si suportul de numar care este custom, 2 coburi de piele, acelasi din care este facuta saua,stop spate.

Ca si investitie imediata are nevoie de pneuri fata-spate in valoare de 600-700 ron.

Toate actele sunt in regula.

Se poate vedea in Bucuresti, Piata Victoriei, zilnic intre 11:00 si 20:00 cu un telefon inainte.

 
0741 068 048
Pret 4000 EUR negociabil
 
20180705_204302.jpg
virago3 - Copy.jpg
virago4.jpg

 

Vand Yamaha Virago 1100 CUSTOM BOBBER
Sursa: motociclism

(Vizitat de 1 ori, 1 vizite astazi)
Despre

SCRIE UN COMENTARIU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii *

Close